Nieuwsberichten 2018 van de Stichting Vrienden van Voor Anker te Hoogezand

Donderdagavond 8 februari 2018  heeft Schipperskoor “De Wilde Zwanen”

na een ludiek welkomswoord van onze secretaris een hele gezellige avond

verzorgd in Voor Anker. De zaal was goed gevuld en de bezoekers zongen uit volle borst mee en er werd ook gedanst.

We konden genieten van o.a. de volgende liederen: Zeeman, Zwerverslied, Bora Bora, Vroeger waren er grote schepen, Aan de oever van de IJssel, Daar bij de brug, Danste met jou in de haven, Kristal der Heimat en als laatste nog een potpourri en het afscheidslied van het koor.

Na de slotwoorden en een groot applaus ging iedereen nagenietend naar huis.

Donderdagavond 25 januari 2018  heeft accordeonorkest Fresco uit Veendam o.l.v. Toos Hidding-Smit  onze culturele avond verzorgd.

Op het podium vol met accordeonisten en een drummer speelde het orkest

herkenbare muziek en werd er door de bezoekers uit volle borst meegezongen waar het kon. Zoals bij:  Schwarze Zigeuner, Oale Grieze, Zeeman, Jungen komm mal wieder, Hoor je het ruisen der golven, de Lorelei, La Paloma, Elvira (Mozart), medley van Ede Staal en Droomland.

Na de afsluitende woorden en een daverend applaus ging iedereen voldaan naar huis.

Donderdagavond 11 januari 2018  heeft Theo Driessen weer een gezellig en mooi optreden verzorgd op onze culturele avond.

Samen met zijn pianist/zanger Theo Jansen hebben ze prachtige nummers gezongen zoals: Het zijn de kleine dingen die het doen, Sjakie van der Hoek, Je bent niet hip, je bent niet knap, Toen was geluk heel gewoon, Het dorp, We schenk`n  ons nog ain in, Het Noorden (Paul van Vliet), Guus komt noar huus,

Jan Klaassen.

Na de afsluitende woorden en een groot applaus van de bezoekers hebben we met elkaar het Gronings volkslied nog gezongen.

Zondagmiddag 7 januari 2018 verzorgde het Salonorkest Las Ninăs een Nieuwjaarsconcert in 'Voor Anker'.

De Nieuwsberichten uit 2017 van de Stichting Vrienden van Voor Anker te Hoogezand kunt u nog eens lezen door hier te klikken.

Voor een activiteitenoverzicht uit eerdere jaren kunt u hieronder klikken op een jaartal. U kunt natuurlijk ook de rubriek 'Foto's' aanklikken. U kunt daar de foto's bekijken van de activiteiten. Veel kijk en leesplezier !

2016  2015  2014   2013