Nieuwsberichten 2021 van de Stichting Vrienden van Voor Anker te Hoogezand

Donderdagmiddag 12 augustus heeft duo Hans en Thea een afwisselend en gezellig optreden in het Ankerlicht verzorgd. Er kwamen niet alleen Nederlandstalige, maar ook Duits- en Engelstalige liederen voorbij. Die door vele bewoners meegezongen werden.

Het was een geslaagde muzikale middag en ook vanuit de zaal werd het duo hartelijk bedankt.

Donderdagmiddag 29 juli 2021 heeft Grieto Hofman uit Veendam een gezellige meezing middag in het Ankerlicht verzorgd. Grieto zong veel medleys van bekende liederen . Ook liedjes van de Heikrekels kwamen voorbij. Verder o.a. Het huisje bij de brug en O wat is het toch fijn om gelukkig te zijn. We zien met elkaar terug op een geslaagde middag. 

Koningsdag 27 april 2021.  Nadat we op 3 december 2020 de vorige culturele avond hebben kunnen organiseren, was het op Koningsdag gelukkig weer mogelijk een culturele activiteit aan te bieden. Onder een stralende zon hebben Harm Tabak en Roy McKaren opgetreden in de tuin aan de achterzijde van WZC Voor Anker. Vele bewoners van Voor Anker en van de aanleunwoningen hebben van deze middag genoten.

We hopen van harte, dat we tot en met eind augustus elke 14 dagen, bij goed weer, een buitenoptreden kunnen aanbieden.

Wij feliciteren WZC Voor Anker.

Vandaag, 7 maart, is het 60 jaar geleden dat Voor Anker is geopend. Deze 60ste verjaardag laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Na overleg, met de medewerkers van Welzijn, hebben we besloten om een mobiele karaokeset aan te bieden als cadeau. Dit stond al lang op het wensenlijstje.

We wensen de bewoners en medewerkers vele vrolijke muzikale momenten.

Op 12 februari 2021 heeft de Stichting Vrienden van Voor Anker de bewoners van het woon- zorgcentrum en de aanleunwoningen een beetje voorjaar gebracht.

Op dinsdag 13 januari 2021 heeft een gelegenheidsduo buiten Voor Anker opgetreden voor de bewoners. Zij zongen een aantal van hun liederen aan de voorzijde en vervolgens in de tuin achter het gebouw. De bewoners hebben er van genoten en de komst van deze twee muzikanten is door hen dan ook zeer gewaardeerd.

Voor een activiteitenoverzicht uit eerdere jaren kunt u hieronder klikken op een jaartal. U kunt daar een kort verslag en de foto's bekijken van de activiteiten. Veel kijk en leesplezier !

2020  2019  2018  2017